»Poleg tradicionalnega papirja in svinčnika je CorelDRAW Graphics Suite najbolj nepogrešljivo, zanesljivo in močno orodje zame kot profesionalnega grafičnega umetnika.«

(Jose Tzontilimatzi Lopez, 3. mesto na tekmovanju CorelDRAW International Design Contest)

 

    www.corel.si

CorelDRAW Graphics Suite 2019, Corel WordPerfect OFFICE X9, CorelDRAW Technical Suite 2019, Corel PaintShop Pro 2019, Corel VideoStudio Ultimate 2019, CorelCAD 2019, Pinnacle Studio 23, Corel Painter 2019, Corel PDF Fusion, WinZip 23 Pro ...

    Prodaja in svetovanje:

    DIGIARS

    E-mail: info@corel.si
    Splet:  www.digiars.si
 

 
    AKTUALNO:
    Novice, akcije
 

    CENIKI:
    Corel komercialni
  
  Corel šolski
 

    OPISI AKTUALNIH VERZIJ:
    CorelDRAW Gr. Suite 2019
 

    OPISI STAREJŠIH VERZIJ:
   
CorelDRAW Gr. Suite 2018
    CorelDRAW Gr. Suite 2017
    
CorelDRAW Graph. Suite X8
    
CorelDRAW Graph. Suite X7
    
Corel VideoStudio Pro X7
    Corel Painter 2015
    CorelCAD 2015
    CorelDRAW Tech. Suite X6

 

 

CorelCAD 2015

 


  Corel Painter 2015

 

 • Izvirna podpora .DWG datotekam

 • Precizna skicirna 2D orodja

 • Široka paleta 3D orodij

 • Prilagodljive možnosti uporabniškega okolja

 • Za Mac in PC.


   

  Kliknite za cenik 

   


CorelCAD™ 2015 je namenjen uporabnikom, ki iščejo zelo zmogljivo rešitev za CAD, za katero pa ne želijo odšteti veliko denarja. CorelCAD™ 2015 je pametna rešitev za vsakodnevno načrtovanje, ki zahteva natančnost do zadnje podrobnosti.

Priskrbite si zmogljiv in cenovno ugoden CAD software z standardiziranimi lastnostmi industrije, 2D draftanjem, 3D dizajneskimi orodji, izboljšanim uporabniškim vmesnikom in napredno podporo zapisu .DWG. Izboljšajte oblikovalsko produktivnost in učinek z novimi možnostmi, kot je urejanje teksta na mestu in interaktivno postavitvijo ter urejevalskimi orodji. Delajte v vam domačem perpoznavnem okolju. Odpirajte, popravljajte in delite datoteke v DWG formatu za lažje sodelovanje s kolegi in dobavitelji. Uživajte v podpori CorelDRAW® graphics  in prilagodljivih opcijah, ki prinašajo impresivno hitrost in zmogljivost tako an PC kot na Mac platformi.

V velikih poslovnih okoljih, kjer sodi načrtovanje z orodji za CAD med vsakodnevna opravila, so vedno morali sprejemati težke odločitve glede programske opreme za CAD. Lahko so izbrali aplikacijo, ki je bila po meri proračuna podjetja, vendar so v njej pogrešali nekatera ključna orodja, ali pa so bili primorani uporabljati oblike zapisa datotek, ki so ovirale sodelovanje in izmenjevanje podatkov. Seveda so lahko izbrali orodje za CAD, ki že privzeto uporablja standardno obliko zapisa datotek v panogi, vendar je bila taka rešitev draga. CorelCAD poenostavlja stvari, saj ponuja cenovno dostopno in z vsemi funkcijami podprto aplikacijo za 2D CAD in orodja za 3D modeliranje.

Vse več profesionalnih uporabnikov, ki delajo z grafiko, pa naj gre za tehnične ilustratorje ali za oblikovalec v oddelkih za trženje, mora danes delati z datotekami CAD. Večinoma tega ne počnejo vsak dan, pa vendar dovolj pogosto, da potrebujejo možnost odpiranja datotek in uporabe vsebine iz datotek CAD. Možnost urejanja datotek DWG™ in uporabe vsebine skupaj s sodelavci in strankami lahko podjetju prihrani čas in denar. Žal so zaradi visokih začetnih stroškov pri nakupu orodja za CAD te možnosti ostale uporabnikom nedostopne. Nič več.

Če že poznate druga priljubljena orodja za CAD, bo prehod na CorelCAD 2015 preprost. CorelCAD ponuja vrsto orodij, ukaze in elemente uporabniškega vmesnika, ki jih najdete tudi v drugih programih za CAD. Uporabniki, ki že poznajo druga orodja za CAD, bodo tako lahko hitreje začeli delati učinkovito in se jim ne bo treba učiti in spoznavati novega orodja.

Windows je že od nekdaj operacijski sistem za CAD, zdaj pa je odličen izdelek na voljo tudi uporabnikom Macov. CorelCAD je optimiziran za obe platformi in, kar je najpomembnejše, na voljo je za delček cene, ki bi jo morali odšteti za druge rešitve za CAD, namenjene računalnikom Mac.

 


Najmanjše sistemske zahteve

Windows:

 • Microsoft Windows 8 or Windows 7 (32-bit or 64-bit editions)

 • Intel Pentium 4 (2 GHz or faster)

 • 2 GB RAM (4 GB or higher recommended)

 • 500 MB hard disk space

 • High Color (16-bit) graphics card (3D graphics accelerator card recommended)

 • 1024 x 768 screen resolution (1280 x 800 recommended)

 • Mouse or tablet

 • CD-ROM drive for installation from CD

 • Internet connection for product activation and access to the plug-in store
   

Mac:

 • Mac OS X v10.7 (Lion) - v10.10 (Yosemite)

 • Intel processor

 • 1 GB RAM (2 GB recommended)

 • 500 MB hard disk space

 • 1024 x 768 display (1280 x 800 recommended) with 16-bit video card

 • Mouse or tablet

 • CD-ROM drive for installation from CD

 • Internet connection for product activation and access to the plug-in store
   


Za nakup programa ali prenos brezplačne 30-dnevne preskusne različice, prosimo, obiščite spletno mesto www.corel.com/corelcad .

 

 

Več informacij o Corel izdelkih:

   


    PDF BROŠURE (ENG):
    CorelDRAW Graph. Suite 2019
   
CorelDRAW Tech. Suite 2019
   
PaintShop Pro 2019
   
VideoStudio Ultimate 2019
   
WordPerfect Office X9
   
CorelCAD 2019
   
Painter 2019
   
WinZip 23 Standard/Pro
   
Pinnacle Studio 22
 


 

 
 

Corel DRAW: CorelDRAW Graphics Suite 2019   Corel PaintShop Pro 2019   Corel VideoStudio PRo 2019   Corel WordPerfect OFFICE X9   Corel PDF Fusion   Corel Painter 2019   CorelDRAW Technical Suite 2019   Corel CAD 2019   Pinnacle Studio 23 Ultimate   Corel WinZIP Pro 23

© 2000-2019 DigiArs. Vse pravice pridržane.