»CorelDRAW je uporabniku prijazen in ekstremno fleksibilen«

(Joseph DIAZ, CorelDRAW Master, zmagovalec mednarodnega tekmovanja CorelDRAW Design Contest)

 

    www.corel.si

CorelDRAW Graphics Suite 2021, Corel WordPerfect OFFICE 2021, CorelDRAW Technical Suite 2020, Corel PaintShop Pro 2021, Corel VideoStudio Ultimate 2021, CorelCAD 2021, Pinnacle Studio 24, Corel Painter 2021, WinZip 24 Pro ...

    Prodaja in svetovanje:

    DIGIARS d.o.o.

    E-mail: info@corel.si
    Splet:  www.digiars.si
   
 

 
    AKTUALNO:
    Novice, akcije
 

    CENIKI:
    Corel komercialni
  
  Corel akademski
 

    OPISI AKTUALNIH VERZIJ:
    CorelDRAW Gr. Suite 2021
 

    OPISI STAREJŠIH VERZIJ:
   
CorelDRAW Gr. Suite 2020
    CorelDRAW Gr. Suite 2019
    CorelDRAW Gr. Suite 2018
    CorelDRAW Gr. Suite 2017
    
CorelDRAW Gr. Suite X8
    
CorelDRAW Gr. Suite X7
    
Corel VideoStudio Pro X7
    Corel Painter 2015
    CorelCAD 2015
    CorelDRAW Tech. Suite X6

 

 

CorelDRAW Graphics Suite X8

 

 
 

 • Izboljšana združljivost in podpora

 • Novi oblikovalec pisav

 • Izboljšana funkcija za iskanje in pregled pisav

 • Izboljšano orodje za rezanje

 • Nove funkcije oblikovanja, ki so jih predlagali uporabniki

 • Izboljšana funkcija za urejanje fotografij

 • Nova prilagojena delovna površina


  Kliknite za cenik 


Novi CorelDRAW Graphics Suite X8:
Hitrejše ustvarjanje, enostavnejši način dela ter večja moč in nadzor

Nova različica omogoča preprosto ustvarjanje čudovitih grafik z uporabo izboljšane zbirke ustvarjalnih orodij in novega oblikovalca pisav, izboljšano združljivostjo strojne opreme in podporo za sistem Windows 10. Zaradi novega sistema je nadgradnja po ugodni ceni dostopna lastnikom vseh prejšnjih različic.Predstavljamo vam novo različico Corelovega vodilnega grafičnega programa CorelDRAW® Graphics Suite X8, ki omogoča hitrejše in enostavnejše oblikovanje, ustvarjanje grafik ter urejanje fotografij z več nadzora. Napredne funkcije nove verzije programa uporabnikom omogočajo, da svojo ustvarjalnost pretvorijo v čudovite izdelke za tisk ali objavo v spletu. Ustvarjalni proces je sedaj hitrejši in lažji – zlasti pri delu s pisavami, fotografijami in predmeti. CorelDRAW Graphics Suite X8 je optimalni pripomoček za vse, ki ustvarjajo grafike s pomočjo sistema Windows 10, prav tako pa ponuja izjemno izkušnjo pri uporabi sistemov Windows 7 in Windows 8.1.

Ne glede na to ali ste novi uporabnik, ali pa se na CorelDRAW zanašate že več let, boste lahko s pridom izkoristili široko izbiro učnih orodij in prilagodljivih možnosti za hiter začetek ter program prilagodili lastnim potrebam in željam. Novi in bolj odprti pogoji nadgradnje vam sedaj omogočajo, da katerokoli prejšnjo verzijo nadgradite na CorelDRAW Graphics Suite X8.

"Z novo verzijo X8 smo odpravili veliko nevšečnosti, s katerimi se srečujejo grafični oblikovalci. Uspelo nam je ustvariti zmogljivo okolje za oblikovanje, ki je najhitrejše in najpametnejše doslej. Novi oblikovalec pisav, drastično izboljšano orodje za izrezovanje in druge nadgradnje omogočajo hitrejše doseganje profesionalnega videza glede na zahteve strank,« je dejal Gérard Métrailler, podpredsednik oddelka za produkte, grafike in produktivnost pri Corelu.

"Strokovnjaki in tisti, ki to želijo postati, lahko v krajšem času drastično povečajo svojo učinkovitost s krajšimi postopki in poenostavljenimi koraki, ki jim bodo kmalu zlezli pod kožo. Z ultra-visoko zaslonsko ločljivostjo in odlično podporo na dotik je CorelDRAW Graphics Suite X8 pripravljen za najnovejšo generacijo Windows 10 naprav. Ne glede na to, ali uporabljate različico X7 ali pa 1.0, je kopica novih funkcij na voljo skupaj z novim sistemom nadgradnje, ki naredi preskok na različico X8 še lažji," je povedala Cécile Brosius, direktorica produktnega marketinga za CorelDRAW.Prihranite čas in ustvarite čudovite oblike in podobe s pomočjo obsežnih posodobitev in novih funkcij, ki jih ponuja CorelDRAW Graphics Suite X8:

 1. Izboljšana združljivost in podpora: Popolna prilagoditev sistemu Windows 10 s pridom uporablja podporo visoke ločljivosti in prikaza na več zaslonih. Podpira zaslone z ločljivostjo 4K in več ter je združljiva s tablicami Windows Real-Time Stylus (npr. Microsoft Surface) in Wacom.

 2. Novi oblikovalec pisav: Vzemite svojo rastočo zbirko pisav v svoje roke in izkoristite pisave, ki jih že imate. Raziskujte, organizirajte in upravljajte s svojimi pisavami in predlogami. Ta funkcija je kot naročena za tiste, ki se pri delu vsakodnevno srečujejo s pisavami, grafičnim
  oblikovanjem, ilustracijami, objavami, oblikovanjem paketov in podpisov, oglaševanjem in ustvarjanjem spletnih strani.

 3. Izboljšana funkcija za iskanje in pregled pisav: Hitro poiščite pisavo, ki jo iščete, brez da bi morali pregledati več map. Iskanje po ključni besedi ali posebnem znaku vam bo kot rezultat vrnilo vse pisave na vaši napravi, ki se ujemajo z vpisano zahtevo.

 4. Izboljšano orodje za rezanje: Razdelite predmet ali skupino predmetov – vektor, besedila ali bitne slike – glede na ravno, prostoročno ali Bézier linijo. Ustvarite prekrivajoče se predmete ali pa prazen prostor med novimi predmeti, ki ste jih razdelili. Izberite možnost orisa ali pa dovolite programu, da avtomatsko izbere oris, ki bo najbolje ohranil videz vašega izdelka.

 5. Nove funkcije oblikovanja, ki so jih predlagali uporabniki: Funkcija Hide and Show vam omogoča enostavno vodenje kompleksnih projektov. Kopirajte, lepite ali podvajajte dele obstoječih krivulj in prilagodite videz glede na vaše zahteve in želje.

 6. Izboljšana funkcija za urejanje fotografij: Odstranite pomanjkljivosti z orodjem za podvajanje teksture ali pa uporabite avtomatsko urejanje fotografije, da odpravite izkrivljeno perspektivo.

 7. Nova prilagojena delovna površina: Delovna površina, ki se prilagodi toku vašega dela, vam omogoča večjo učinkovitost. Prilagodite barvo obrob namizja ali oken, izberite svetlo ali temno barvno shemo, prilagodite velikost besedila ali ikon in odpirajte okna na namizju neposredno iz lebdečega okna.

 8. Novi učni pripomočki: Lotite se dela s pomočjo prilagodljivega delovnega okolja z enostavnimi nastavitvami, gradivi za učenje, izboljšanimi namigi in drugimi funkcijami. Preverite, kaj se je spremenilo, s čarovnikom za pregled novosti ali pa uporabite prilagojen pregled, ki je namenjen obstoječim uporabnikom prejšnjih različic izdelkov CorelDRAW, Corel® PHOTO-PAINT ® in drugih grafičnih pripomočkov.

 9. Izboljšane možnosti izmenjave vsebin: Pri ustvarjanju, pripravi in oblikovanju vašega izdelka se lahko zanesete na zbirko funkcij in standardnih formatov datotek. Delate lahko z vsemi vrstami datotek, saj nova različica podpira formate, kot so AI, PSD, PDF, JPG, PNG, SVG, DWG, DXF, EPS, TIFF, DOCX in PPT. Novo okno funkcije Border and Grommet vam omogoča ustvarjanje pasic iz strani ali izbranih predmetov. Če se osredotočate na manjše izdelke, kot so logotipi in spletne grafike, ali pa večje projekte, kot so transparenti ali nalepke za avtomobile, vam CorelDRAW ponuja možnosti, ki jih pri tem potrebujete.

 10. Nova funkcija CorelDRAW SDK & Developer Community: Ustvarite lastna avtomatizirana orodja s pomočjo nove strani CorelDRAW SDK & Developer Community: community.coreldraw.com/sdk.


To pa še ni vse, …
Posodobljene vsebine za učenje dela s programi

Naučite se novih zvijač in dodobra spoznajte zanimive nove funkcije, tako da uporabite našo rastočo knjižnico s pomočjo in vsebinami za dinamično učenje, med katerimi so tudi vadnice v obliki video posnetkov, spletni seminarji in nasveti strokovnjakov.
 


Glavne aplikacije:

 • CorelDRAW® X8: Vektorsko ilustriranje in postavljanje strani

 • Corel® PHOTO-PAINT™ X8: Profesionalno urejanje fotografij

 • Corel Font Manager ™: Napredno oblikovanje pisav

 • Corel® PowerTRACE™ X8: Spreminjanje bitnih slik v vektorske (orodje je vključeno v program CorelDRAW X8)

 • Corel® CONNECT™ X8: Dostop do digitalnih vsebin

 • Corel® Website Creator™: Oblikovanje spletnih strani*

 • Corel® CAPTURE™ X8: Orodje za zajemanje zaslonskih slik


Posmožne aplikacije:

 • PhotoZoom Pro 4: Vtičnik za izvoz in in povečavo digitalnih slik iz Corel PHOTO-PAINT

 • Microsoft Visual Basic for Applications 7.1: Avtomatizacija opravil

 • Microsoft Visual Studio Tools for Applications 2015: Avtomatizacija opravil in napredni macroji

 • Barcode Wizard: Generator bar kode v panožno-standardiziranih formatih

 • Duplexing Wizard: Vodič za dvostransko tiskanje

 • GPL Ghostscript for enhanced EPS and PS support (ZIP): Izboljšan uvoz datotek tipa EPS in PS

 • WhatTheFont: Spletni identifikator pisav


Dodatna vsebina*:

 • 10.000 clipart sličic in digitalnih slik

 • 2.000 fotografij v visoki ločljivosti

 • 1.000 pisav OpenType

 • 350 profesionalno oblikovanih predlog

 • 2.000 predlog za vozila

 • Preko 1.000 polnil, okvirjev in vzorcev

 • Več kot pet ur izobraževalnih video posnetkov


* Za prenos aplikacije je potrebna internetna povezava. Za dostop do pripadajočih spletnih storitev in vsebin je potrebna prijava in avtentikacija vašega izvoda CorelDRAW Graphics Suite. Izdelek lahko avtenticirate po namestitvi suite, preden zaženete aplikacijo ali med uporabo aplikacije.Sistemske zahteve:

 • Microsoft Windows 10, Windows 8.1 ali Windows 7, 32-bitne ali 64-bitne različice, vse z nameščenimi najnovejšimi posodobitvami in servisnimi paketi

 • Intel Core i3/5/7 ali AMD Athlon 64

 • 2 GB RAM

 • 1 GB prostora na disku

 • Miška, tablica ali zaslon s podporo za večkratni dotik

 • Zaslonska ločljivost 1280 x 768 pik ali višja

 • Microsoft Internet Explorer 11 ali višji

 • Microsoft .Net Framework 4.6

 • Pogon DVD za namestitev izdelka v škatli (na voljo je tudi prenos iz interneta)

 • Microsoft Internet Explorer 8 ali novejša različica

 • Internetna povezava je zahtevana za prijavo in avtentikacijo CorelDRAW Graphics Suite, prejemanje posodobitev, dostop do spletnih vsebin, in uporabo nekaterih funkcij, kot je na primer QR Codes ali Content Exchange. CorelDRAW Graphics Suite lahko uporabljate tudi brez internetne povezave, pod pogojem, da se najmanj enkrat povežete na internet zaradi validacije vaše licence.

 


Za preskus programa so lahko brezplačno prenesete 15-dnevno polno različico.
Obiščite http://www.coreldraw.com/rw/product/graphic-design-software .

 

 

Več informacij o Corel izdelkih:

   


    PDF BROŠURE (ENG):
    CorelDRAW Graph. Suite 2021
   
CorelDRAW Standard 2021
   
CorelDRAW Essentials 2021
   
CorelDRAW Tech. Suite 2020
   
PaintShop Pro 2021
   
VideoStudio Ultimate 2021
   
VideoStudio Pro 2021
   
WordPerfect Office 2020
   
CorelCAD 2021
   
Painter 2021
   
WinZip 24 Standard/Pro
 

 

Corel DRAW: CorelDRAW Graphics Suite 2021   Corel PaintShop Pro 2021   Corel VideoStudio PRO 2021   Corel WordPerfect OFFICE 2020   Corel PDF Fusion   Corel Painter 2021   CorelDRAW Technical Suite 2020   Corel CAD 2021   Pinnacle Studio 24 Ultimate   Corel WinZIP Pro 24

© 2000-2024 DigiArs. Vse pravice pridržane.