»CorelDRAW je uporabniku prijazen in ekstremno fleksibilen«

(Joseph DIAZ, CorelDRAW Master, zmagovalec mednarodnega tekmovanja CorelDRAW Design Contest)

 

    www.corel.si

CorelDRAW Graphics Suite 2021, Corel WordPerfect OFFICE 2021, CorelDRAW Technical Suite 2020, Corel PaintShop Pro 2021, Corel VideoStudio Ultimate 2021, CorelCAD 2021, Pinnacle Studio 24, Corel Painter 2021, WinZip 24 Pro ...

    Prodaja in svetovanje:

    DIGIARS d.o.o.

    E-mail: info@corel.si
    Splet:  www.digiars.si
   
 

 
    AKTUALNO:
    Novice, akcije
 

    CENIKI:
    Corel komercialni
  
  Corel akademski
 

    OPISI AKTUALNIH VERZIJ:
    CorelDRAW Gr. Suite 2021
 

    OPISI STAREJŠIH VERZIJ:
   
CorelDRAW Gr. Suite 2020
    CorelDRAW Gr. Suite 2019
    CorelDRAW Gr. Suite 2018
    CorelDRAW Gr. Suite 2017
    
CorelDRAW Gr. Suite X8
    
CorelDRAW Gr. Suite X7
    
Corel VideoStudio Pro X7
    Corel Painter 2015
    CorelCAD 2015
    CorelDRAW Tech. Suite X6

 

 

CorelDRAW Graphics Suite 2018

 

 
 

 • Okrepite svojo ustvarjalnost

 • Delajte hitreje in zagotovite visoko kakovost

 • Naredite več s svojimi fotografijami in slikami

 • Nove inovacije in visoka produktivnost

 • Polna suita za vse grafične potrebe

   


  Kliknite za cenik 


Novi CorelDRAW Graphics Suite 2018:
Zamislite si idejo. Potem oblikujte z zaupanjem, da dosežete osupljive rezultate.

Nova različica omogoča preprosto ustvarjanje čudovitih grafik z uporabo izboljšane zbirke ustvarjalnih orodij in novega oblikovalca pisav, izboljšano združljivostjo strojne opreme in podporo za sistem Windows 10. Tudi tokrat je nadgradnja po ugodni ceni dostopna lastnikom vseh prejšnjih različic.


Predstavljamo vam novo različico Corelovega vodilnega grafičnega programa CorelDRAW® Graphics Suite 2018, ki omogoča hitrejše in enostavnejše oblikovanje, ustvarjanje grafik ter urejanje fotografij z več nadzora. Napredne funkcije nove verzije programa uporabnikom omogočajo, da svojo ustvarjalnost pretvorijo v čudovite izdelke za tisk ali objavo v spletu. Ustvarjalni proces je sedaj hitrejši in lažji – zlasti pri delu s pisavami, fotografijami in predmeti. CorelDRAW Graphics Suite 2018 je optimalni pripomoček za vse, ki ustvarjajo grafike s pomočjo sistema Windows 10, prav tako pa ponuja izjemno izkušnjo pri uporabi sistemov Windows 7 in Windows 8.1.

Ne glede na to ali ste novi uporabnik, ali pa se na CorelDRAW zanašate že več let, boste lahko s pridom izkoristili široko izbiro učnih orodij in prilagodljivih možnosti za hiter začetek ter program prilagodili lastnim potrebam in željam. Novi in bolj odprti pogoji nadgradnje vam sedaj omogočajo, da katerokoli prejšnjo verzijo nadgradite na CorelDRAW Graphics Suite 2018.
 


Prihranite čas in ustvarite čudovite oblike in podobe s pomočjo obsežnih posodobitev in novih funkcij, ki jih ponuja CorelDRAW Graphics Suite 2018:

 1. NOVO! Način za risanje simetrije: Ustvarite paleto simetričnih oblik, od preprostih risb do omamnih mandal in impresivnih kaleidoskopskih učinkov, v realnem času. Oblikujte visoko kompleksno grafiko z orodjem, ki avtomatizira tisto, kar bi običajno trajalo predolgo.

 2. NOVO! Efekt Dodaj perspektivo: Hitro ustvarite iluzijo razdalje in globine z uporabo perspektive za bitne slike, vektorske predmete ali oboje neposredno v oknu za risanje. Idealno za izdelavo modelov in ponudb za predstavitev vaših kreacij.

 3. IZBOLJŠANO! Orodja Impact, Pointillizer in PhotoCocktail: Zdaj, vključenega neposredno v CorelDRAW, uporabite orodje Impact za enostavno dodajanje gibanja ali fokusa na element v risbi; preskusite orodje Pointillizer za izdelavo visokokakovostnih vektorskih mozaikov iz vektorskih in bitmap objektov; in eksperimentirajte s PhotoCocktail-om, da oblikujete osupljive foto kolaže.

 4. NOVO! Orodje Block Shadow: Dodajte vektorske sence na predmete in besedilo s to interaktivno funkcijo, ki lahko dramatično zmanjša čas za pripravo datoteke.

 5. NOVO! Poravnajte in razporedite vozlišča: Poravnajte vozlišča z omejilnim poljem izbire, robom ali središčem strani, najbližjo mrežno črto ali določeno točko. Preprosto dodajte enak vodoraven ali navpičen razmik med vozlišči.

 6. IZBOLJŠANO! Izkusite poenostavljeno izkušnjo oblikovanja: CorelDRAW2018 ponuja vrsto posodobitev za povečanje vaše produktivnosti, vključno z: prilagojeni predogledi krivulj; posodobljeni vektorski predogledi; preoblikovani odbirniki za polnjenja in prosojnosti; ter nov način preklopa pripenjanja objektov drugim entitetam, ki vsakodnevne naloge naredijo hitreje kot kdaj koli prej.

 7. NOVO! Interaktivno izravnajte fotografije: Interaktivno zavrtite slike, ki so postrani. Vse kontrole so lahko dostopne na zaslonu ali v vrstici lastnosti za popolne rezultate v nekaj sekundah.

 8. NOVO! Interaktivno nastavljanje perspektive fotografij: Uporabite interaktivno orodje za prilagajanje perspektive (Perspective Correction)i, da prilagodite perspektivo zgradb, znamenitosti ali predmetov na fotografijah.

 9. NOVO! Bitnim slikam dodelite ovojnice: Oblikujte bitno sliko na interaktiven način, tako da jo postavite v ovojnico in povlečete njena vozlišča. Hitro in neopazno vkomponirajte bitno sliko v ilustracijo z uporabo prednastavitev ovojnice ali izdelavo ovojnice po meri od začetka.

 10. NOVO! AfterShot 3 HDR: Ustvarite profesionalne popravke in izboljšave na RAW ali JPEG fotografijah in ustvarite slike z visoko ločljivostjo (HDR).

 11. IZBOLJŠANO! Orodje LiveSketch: Skicirajte in oblikujte v zamahu! LiveSketch je revolucionarno orodje za risanje, ki temelji na moči računalniške inteligence. Zdaj z izboljšano natančnostjo rišite na zaslonu tako kot pri klasičnem peresu in papirju.

 12. IZBOLJŠANO! Podpora za naprave Pen & Stylus: Pri delu z računalniškim pisalom in tablico sedaj uporabite naprednejše načine zaznave pritiska, nagiba in rotacije.

 13. NOVO! Objavite v WordPressu: Pošljite svoj izdelek neposredno v WordPress-ovo knjižnico medijev. Pretvorite predmete ali celotni projekt v datoteko JPEG, GIF ali PNG in nato prenesite v WordPress-ov račun.

 14. NOVO! Merilec časa projekta (Project Timer): Ostanite organizirani in pridobite nadzor z natančnim in nevsiljenim načinom spremljanja časa projekta.Glavne aplikacije:

 • CorelDRAW® 2018: Vektorsko ilustriranje in postavljanje strani

 • Corel® PHOTO-PAINT® 2018: Profesionalno urejanje fotografij

 • Corel Font Manager™ 2018: Napredno oblikovanje pisav

 • Corel® PowerTRACE® 2018: Spreminjanje bitnih slik v vektorske (orodje je vključeno v program CorelDRAW 2018)

 • Corel® CONNECT™ 2018: Iskalec digitalnih vsebin

 • Corel® CAPTURE™ 2018: Orodje za zajemanje zaslonskih slik

 • Corel AfterShot™ 3:  Urejevalec HDR–RAW fotografij

 • BenVISTA PhotoZoom Pro 4: Vtičnik za izvoz in in povečavo digitalnih slik


Pomožne aplikacije:

 • PhotoZoom Pro 4: Vtičnik za izvoz in in povečavo digitalnih slik iz Corel PHOTO-PAINT

 • Microsoft Visual Basic for Applications 7.1: Avtomatizacija opravil

 • Microsoft Visual Studio Tools for Applications 2015: Avtomatizacija opravil in napredni macroji

 • Barcode Wizard: Generator bar kode v panožno-standardiziranih formatih

 • Duplexing Wizard: Vodič za dvostransko tiskanje

 • GPL Ghostscript for enhanced EPS and PS support (ZIP): Izboljšan uvoz datotek tipa EPS in PS

 • WhatTheFont: Spletni identifikator pisav


Dodatna vsebina:

 • 10.000 clipart sličic in digitalnih slik

 • 2.000 fotografij v visoki ločljivosti

 • 1.000 pisav OpenType® in TrueType

 • 350 profesionalno oblikovanih predlog

 • 2.000 predlog za vozila

 • Preko 1.000 polnil, okvirjev in vzorcev

 • Vodič za hitri začetek, datoteke za pomoč, izobraževalni video posnetki

* Internetna povezava je zahtevana za aktivacijo CorelDRAW Graphics Suite 2018 in dostop do nekaterih vključenih
   komponent, on-line lastnosti in vsebin.Sistemske zahteve:

 • Microsoft Windows 10, Windows 8.1 ali Windows 7, 32-bitne ali 64-bitne različice, vse z nameščenimi najnovejšimi posodobitvami in servisnimi paketi

 • Intel Core i3/5/7 ali AMD Athlon 64

 • 2 GB RAM

 • 1 GB prostora na disku

 • Miška, tablica ali zaslon s podporo za večkratni dotik

 • Zaslonska ločljivost 1280 x 768 pik ali višja

 • Microsoft Internet Explorer 11 ali višji

 • Microsoft .Net Framework 4.6

 • Pogon DVD za namestitev izdelka v škatli (na voljo je tudi prenos iz interneta)

 • Internetna povezava je zahtevana za aktivacijo CorelDRAW Graphics Suite 2018 in dostop do nekaterih vključenih komponent, on-line lastnosti in vsebin.

 


Za preskus programa so lahko brezplačno prenesete 15-dnevno polno različico.
Obiščite https://www.corel.com/en/free-trials .

 

 

Več informacij o Corel izdelkih:

   


    PDF BROŠURE (ENG):
    CorelDRAW Graph. Suite 2021
   
CorelDRAW Standard 2021
   
CorelDRAW Essentials 2021
   
CorelDRAW Tech. Suite 2020
   
PaintShop Pro 2021
   
VideoStudio Ultimate 2021
   
VideoStudio Pro 2021
   
WordPerfect Office 2020
   
CorelCAD 2021
   
Painter 2021
   
WinZip 24 Standard/Pro
 

 

Corel DRAW: CorelDRAW Graphics Suite 2021   Corel PaintShop Pro 2021   Corel VideoStudio PRO 2021   Corel WordPerfect OFFICE 2020   Corel PDF Fusion   Corel Painter 2021   CorelDRAW Technical Suite 2020   Corel CAD 2021   Pinnacle Studio 24 Ultimate   Corel WinZIP Pro 24

© 2000-2024 DigiArs. Vse pravice pridržane.