»CorelDRAW je uporabniku prijazen in ekstremno fleksibilen«

(Joseph DIAZ, CorelDRAW Master, zmagovalec mednarodnega tekmovanja CorelDRAW Design Contest)

 

    www.corel.si

CorelDRAW Graphics Suite 2021, Corel WordPerfect OFFICE 2021, CorelDRAW Technical Suite 2020, Corel PaintShop Pro 2021, Corel VideoStudio Ultimate 2021, CorelCAD 2021, Pinnacle Studio 24, Corel Painter 2021, WinZip 24 Pro ...

    Prodaja in svetovanje:

    DIGIARS d.o.o.

    E-mail: info@corel.si
    Splet:  www.digiars.si
   
 

 
    AKTUALNO:
    Novice, akcije
 

    CENIKI:
    Corel komercialni
  
  Corel akademski
 

    OPISI AKTUALNIH VERZIJ:
    CorelDRAW Gr. Suite 2021
 

    OPISI STAREJŠIH VERZIJ:
   
CorelDRAW Gr. Suite 2020
    CorelDRAW Gr. Suite 2019
    CorelDRAW Gr. Suite 2018
    CorelDRAW Gr. Suite 2017
    
CorelDRAW Gr. Suite X8
    
CorelDRAW Gr. Suite X7
    
Corel VideoStudio Pro X7
    Corel Painter 2015
    CorelCAD 2015
    CorelDRAW Tech. Suite X6

 

 

Corel Painter 2015

 


  Corel Painter 2015

 

 • Premikamo meje umetniškega ustvarjanja.

 • Digitalna umetnost je resnična umetnost.

 • Združljivost z orodji, ki jih že uporabljate.

 • Programska oprema za vsak umetniški slog.

 • Za Mac in PC.


   

  Kliknite za cenik 


Digitalni umetniki ustvarjate najrazličnejše umetnine, Corel® Painter® 2015 pa vam ponuja vse, kar potrebujete, da najdete navdih in izrazite vso svojo ustvarjalnost. Painter 2015 je vodilni izdelek za digitalno ustvarjanje, ki so ga zasnovali digitalni umetniki za vas, digitalnega umetnika. Najnovejša različica vključuje več sto čopičev, teksture papirja, akvarelne barve, akrilne barve, olja, pastelne barve, svinčnike, markerje in še veliko več. Zdaj imate na voljo celoten studio, ki ga potrebujete za umetniško ustvarjanje!

»Painter je že več kot 20 let ključnega pomena za moj uspeh. Za ustvarjanje ga potrebujem prav tako, kot potrebujem glavo in roke. Ne predstavljam si, kako bi lahko delal brez Painterja

– Chet Phillips, profesionalni ilustrator


»Ne poznam nobenega drugega programa, ki bi bil kos Painterjevim zmožnostim posnemanja klasičnih medijev in realističnih potez s čopiči. Poleg tega je Painter tudi preprost za uporabo.«

– Heather Michelle, umetnica in članica združenja profesionalnih fotografov10 NAJBOLJŠIH RAZLOGOV ZA NAKUP

1. Najbolj avtentičen program za digitalno risanje na svetu
S programom Painter® 2015 se boste znašli v povsem novem svetu čopičev in medijev - vsak od teh perfektno posnema tradicionalna umetniška orodja. Oživite vašo vizijo z realističnimi akvareli, akrilnimi barvami, olji, pasteli, kredami, svinčniki, barvicami, markerji in še več! Poleg tega lahko hitro in enostavno ustvarite edinstvene čopiče.

2. RealBristle™ Painting & Wacom tablet združljivost
Painter® 2015 vam pomaga reproducirati gibanje in občutiti tradicionalne medije z uporabo vaše tablice in pisala. RealBristle™ sistem predstavlja velik mejnik v digitalnem slikanju, s sposobnostjo odzivanja na pritisk, hitrost, rotacijo in drugo realistično ravnanje s čopiči. Intuituvna podpora za Multi-Touch Wacom tablice, ki vam dovoljuje premikanje, vrtenje, povečevanje in več, s čimer lahko ustvarjate realistično slikarsko izkušnjo.

3. Inovativna orodja za kloniranje in retuširanje fotografij
Pretvorite fotografije v umetniške slike z uporabo kloniranja in retuširnih orodij programa Painter® 2015. Klonirajte slike na ročni ali avtomatski način. Zmogljiva tehnologija SmartStroke™ sledi črtam in obrobam na vaši sliki, prav tako kot v resničnem slikarskem svetu, in s tem ustvarja neverjetno fotografsko umetnost, ki bo osupnila vaše občinstvo.

4. Hibridna 64-bitna Mac & PC aplikacija
Ne glede na to, ali ste Mac ali PC uporabnik, Painter® 2015 ponuja bliskovito hitrost in natančnost na vseh platformah. Z dodanim pomnilnikom in pretočno procesorsko močjo Painter lahko obvladuje celo najbolj zahtevne operacije za pomnilnik in vam s tem omogoča ustvarjanje na velikih platnih in povečavanje, premikanje, rotiranje brez upočasnitve.

5. Hiter in enostaven dostop do najpogosteje uporabljenih orodij
Na voljo imate poljubne nastavitve uporabniškega vmesnika v programu Painter® 2015, kjer so upoštevane resnične izkušnje priznanih umetnikov in uporabnikov Painterja. Ta lastnost vam prihrani čas, tako da označi nove čopiče, risarska orodja, lastnosti za kloniranje in palete, ter vam s tem zmanjša porabo časa za nastavitev ter pomaga ostati osredotočen na vašo umetnino.


6. Revolucionarni čopiči, ki temeljijo na fiziki
Painter® 2015 ponuja paleto neverjetnih novih digitalnih čopičev, ki vam dovoljujejo doživeti skrajno kaotično ustvarjalnost ali pa kontrolo z izjemno natančnostjo. S temi zmogljivimi čopiči lahko izboljšate foto-klonirano sliko ali izdelate nerealistične poteze čopiča.

7. Realnočasna podpora za Stylus in Windows Tablet PC
S programom Painter® 2015 boste našli nov navdih kadarkoli, kjerkoli, z zmožnostjo slikanja na poti. S podporo Real-Time Stylus in Windows Tablet PC lahko kreirate umetnine, ki potujejo z vami. Dodatno, z mobilno različico Painterja za Android lahko delate zunaj svojega studia in potem uvozite daše datoteke neposredno v Painter 2015, kjer dodate zaključne poteze na vašo umetniško mojstrovino.

8. Slikarski program, ki se odziva na vsak vaš dotik
Funkcija, imenovana Brush Tracking v programu Painter® 2015 uporablja najnovejšo tehnologijo, ki se odziva celo na najfinejše premike čopiča. Ta edinstvena značilnost dovoljuje, da kontrolirate in shranjujete občutljivost na pritisk za vsako pisalo posebej. Ujemite vsako gibanje in potezo na vašem platnu, prav tako kot bi to počeli v resničnem svetu slikarskih materialov

9. Paleta ustvarjalnih dodatkov
Poleg številnih čopičev, tekstur papirja, akrilnih in akvarelnih barv, olja, pastelov, svinčnikov in markerjev, Painter® 2015 ponuja še tone koristnih dodatkov za še boljšo kreativnost. Izkoristite t.i. Image Hose Nozzles, Image portfolios, unikatne vzorce, zrcalno-kaleidoskopsko slikanje in t.i. Perspective Guides. Z dodatnimi orodji v programu Painter 2015 so vaše možnosti brezmejne.

10. Združljivost z Adobe ® Photoshop®
Ste uporabnik Photoshopa? Ni problema. Painter® 2015 vam dovoljuje prenašanje datotek med Photoshopom in Painterjem. Lahko tudi izberete in pretvorite več plasti hkrati. In za nameček, kot uporabnik Photoshopa, ste sedaj upravičeni do znižane cene Painter 2015, tako da nam enostavno predložite dokazilo o nakupu Photoshop.


Programska oprema za vsak umetniški slog
Ni pomembno, kakšne digitalne umetnine ustvarjate. Painter X3 ponuja orodja, s katerimi izrazite vso svojo ustvarjalnost, in je zato kot nalašč za ilustratorje, konceptualne umetnike, oblikovalce, fotografe, umetnike v klasičnem pomenu besede in še druge skupine uporabnikov.

»Painter mi omogoča ustvarjanje slik in uporabo različnih medijev. Zdaj lahko ustvarim dela, ki jih s klasičnimi umetniškimi orodji ali z drugo programsko opremo ne bi mogla ustvariti.«

– Cher Pendarvis, klasična umetnica


»Painter je obogatil moje umetniško ustvarjanje. Program ponuja kakovost, zmožnosti, teksture in učinke, za katere nisem mislil, da so mogoči

– Jeremy Sutton, umetnik

 


KAJ JE NOVEGA V RAZLIČICI PAINTER 2015?


Za primerjalno tabelo kliknite tukaj 

 


NAJMANJŠE SISTEMSKE ZAHTEVE

Windows:

 • Windows 8.1 (64-Bit), or Windows 7 (32-Bit and 64-Bit) (with latest Service Pack)

 • Intel Pentium 4, AMD Athlon 64 or AMD Opteron

 • 2 GB RAM

 • 450 MB hard disk space for application files* - to be determined in June

 • Mouse or tablet

 • 1280 x 800 screen resolution to be determined in June

 • DVD drive

 • Microsoft Internet Explorer 8 or highera

* Za namestitev Microsoft .NET Framework 4.5 bo morda potreben dodaten prostor na disku
 

Mac:

 • Mac OS X 10.7, 10.8 or 10.9 (with latest revision)

 • Intel Core 2 Duo

 • 2 GB RAM

 • 350 MB hard disk space for application files to be determined in June

 • Mouse or tablet

 • 1280 x 800 screen resolution to be determined in June

 • DVD drive

 • Safari v5 or highera


Za nakup programa ali prenos brezplačne 30-dnevne preskusne različice, prosimo, obiščite spletno mesto www.corel.com/painter .

 

Več informacij o Corel izdelkih:

   


    PDF BROŠURE (ENG):
    CorelDRAW Graph. Suite 2021
   
CorelDRAW Standard 2021
   
CorelDRAW Essentials 2021
   
CorelDRAW Tech. Suite 2020
   
PaintShop Pro 2021
   
VideoStudio Ultimate 2021
   
VideoStudio Pro 2021
   
WordPerfect Office 2020
   
CorelCAD 2021
   
Painter 2021
   
WinZip 24 Standard/Pro
 

 

Corel DRAW: CorelDRAW Graphics Suite 2021   Corel PaintShop Pro 2021   Corel VideoStudio PRO 2021   Corel WordPerfect OFFICE 2020   Corel PDF Fusion   Corel Painter 2021   CorelDRAW Technical Suite 2020   Corel CAD 2021   Pinnacle Studio 24 Ultimate   Corel WinZIP Pro 24

© 2000-2024 DigiArs. Vse pravice pridržane.