»CorelDRAW je uporabniku prijazen in ekstremno fleksibilen«

(Joseph DIAZ, CorelDRAW Master, zmagovalec mednarodnega tekmovanja CorelDRAW Design Contest)

 

    www.corel.si

CorelDRAW Graphics Suite 2021, Corel WordPerfect OFFICE 2021, CorelDRAW Technical Suite 2020, Corel PaintShop Pro 2021, Corel VideoStudio Ultimate 2021, CorelCAD 2021, Pinnacle Studio 24, Corel Painter 2021, WinZip 24 Pro ...

    Prodaja in svetovanje:

    DIGIARS d.o.o.

    E-mail: info@corel.si
    Splet:  www.digiars.si
   
 

 
    AKTUALNO:
    Novice, akcije
 

    CENIKI:
    Corel komercialni
  
  Corel akademski
 

    OPISI AKTUALNIH VERZIJ:
    CorelDRAW Gr. Suite 2021
 

    OPISI STAREJŠIH VERZIJ:
   
CorelDRAW Gr. Suite 2020
    CorelDRAW Gr. Suite 2019
    CorelDRAW Gr. Suite 2018
    CorelDRAW Gr. Suite 2017
    
CorelDRAW Gr. Suite X8
    
CorelDRAW Gr. Suite X7
    
Corel VideoStudio Pro X7
    Corel Painter 2015
    CorelCAD 2015
    CorelDRAW Tech. Suite X6

 

 

CorelDraw Technical Suite X6

 


  CorelDRAW Technical Suite X6

 

 • Organizirajte in ponovno uporabite obstoječe tehnične risbe.

 • Ustvarite natančne tehnične risbe.

 • Ustvarjajte slogovno dovršeno in dosledno.

 • Objavite svoje izdelke skladno s tehničnimi standardi.

 • Izkoristite boljše zmogljivosti, hitrost in učinkovitost.

   

  Kliknite za cenik 


CorelDRAW® Technical Suite X6 je celovita in stroškovno učinkovita rešitev za vizualno komuniciranje v tiskani obliki in v internetu. Zbirko sestavljajo aplikacije z novimi funkcijami in izboljšavami, ki poenostavljajo delovni proces pri sodobnih profesionalnih ustvarjalcih in uporabnikih tehnične grafike.

Organizirajte in ponovno uporabite obstoječe tehnične risbe
Corel DESIGNER® X6 omogoča preprosto delo s podatki, ki so jih ustvarili inženirji za CAD. Uporabite lahko XVL Studio 3D Corel Edition in odprete, uredite, spremenite ali uvozite 3D modele na svoje tehnične risbe. Tukaj je še XVL Player, ki omogoča interaktivno vstavljanje 3D pogledov in določanje različnih projekcij, kotov in osnovnih prerezov.

CorelDRAW Technical Suite X6 zagotavlja najboljšo združljivost s standardnimi oblikami zapisa datotek v panogi, kar omogoča preprosto sodelovanje z drugimi uporabniki in s strankami. Zdaj lahko odprete in ponovno uporabite podatke, ki so zapisani v številnih različnih oblikah, kot so AutoCAD® DWG in DXF, Adobe® Illustrator® CS6, Adobe® Photoshop® CS6, Microsoft® Publisher in Adobe® Acrobat® X. Tukaj je še Corel® CONNECT™ X6, ki omogoča preprosto in učinkovito organiziranje in iskanje po obstoječih projektih.

Ustvarite natančne tehnične risbe
Corel DESIGNER X6 ponuja nova in izboljšana posebna orodja za oblikovanje, ki so namenjena določenim opravilom in zasnovana po meri profesionalnih uporabnikov. Pri roki so orodja za kotiranje, dodajanje oznak in opomb, pogledi s povečavami, projekcije, orodja za merjenje, pomožne črte za natančno poravnavo in še kaj. Corel DESIGNER X6 ponuja vse, kar potrebujete, da lahko ustvarite jasne in natančne tehnične risbe.

Ustvarjajte slogovno dovršeno in dosledno
Corel DESIGNER X6 ponuja več priročnih funkcij, ki vam pomagajo uvesti in dosledno uporabiti izbrane sloge. Nov pogon za delo s slogi in plavajoče okno s slogi predmetov omogočata preprosto zagotavljanje doslednosti pri oblikovanju elementov, kot so črte, oblački, barve, mere in besedilo.

Novo plavajoče okno z barvnimi slogi omogoča uporabo slogov in barvnih harmonij za preprosto upravljanje barv in hitro spreminjanje barv na ravni celotnega projekta, kar je še posebej priročno pri ponavljajočih se oblikah in pri pripravi več različic končnega izdelka. Podpora za napredne možnosti pri pisavah OpenType® ter podpora za azijske in srednjeevropske jezike omogočata preprostejše ustvarjanje publikacij v več jezikih.

CorelDRAW Technical Suite X6 ponuja tudi aplikacije za ustvarjalno oblikovanje, kot sta CorelDRAW® X6 in Corel® PHOTO-PAINT™ X6. Vse te aplikacije so kot nalašč za ustvarjanje gradiv in izdelkov za širšo javnost, ki vključujejo tehnične risbe, denimo, gradiv za trženje, različnih grafik in gradiv za predstavitve.

Objavite svoje izdelke skladno s tehničnimi standardi
CorelDRAW Technical Suite X6 se ponaša z najboljšo združljivostjo s standardnimi oblikami zapisa datotek, možnostmi za 3D objavljanje v internetu in za mobilen dostop ter podporo za WebCGM in S1000D, kar zagotavlja, da lahko svoje izdelke izvozite v najboljši obliki za tisk, objavo v spletu, uporabo v sistemih za sprotno pomoč in interaktivnih elektronskih tehničnih priročnikih (IETM). Zagotovljena je tudi skladnost z različnimi standardnimi sistemi, kot so sistemi za upravljanje vsebine (CMS), upravljanje podatkov o izdelkih (PDM), upravljanje življenjskega cikla izdelkov (PLM) in sistemih za upravljanje terminologije (TMS).

Izkoristite boljše zmogljivosti, hitrost in učinkovitost
Zbirko CorelDRAW Technical Suite X6 sestavljajo integrirane, izvirne 64-bitne aplikacije, ki so optimizirane za večjedrne procesorje in kot nalašč za delo z velikimi datotekami in zahtevnimi 3D podatki. Tukaj je še novo plavajoče okno za upravljanje lastnosti, v katerem so prikazane samo možnosti za trenuten izbor, zato lahko predmete oblikujete hitreje kot kdajkoli prej.

Aplikacije v zbirki vključujejo izboljšave, s katerimi boste delali še hitreje in učinkoviteje, denimo, novo možnost za oblikovanje prosojnih simbolov, ustvarjanje dinamičnih oblačkov, ki so odvisni od podatkov o predmetu, hitrejše in bolj dinamično izbiranje predmetov ter interaktivno postavljanje 3D izvirnih risb v obliki kakovostne 2D vektorske grafike.

 


Najmanjše sistemske zahteve:

 • Microsoft® Windows® 8, Microsoft® Windows® 7 (32-bitne in 64-bitne različice) ali Windows® XP (32-bitna različica) z nameščenimi najnovejšimi servisnimi paketi

 • Procesor Intel® Pentium® 4, AMD Athlon™ 64 ali AMD™ Opteron

 • 1 GB RAM

 • 1,5 GB prostora na disku (za običajno namestitev brez vsebine; med nameščanjem je na disku potreben dodaten prostor)

 • Zaslon z ločljivostjo vsaj 1024 × 768 pik

 • Miška ali grafična tablica

 • Pogon DVD

 • Microsoft® Internet Explorer® 7 ali novejša različica


Dokumentacija:

 • Datoteke s sprotno pomočjo

 • Vodnik za uporabo (PDF)

 • Vodnik za programiranje makrov (PDF)

 • Vadnice v obliki video posnetko


Vsebina paketa:

 • Več kot 4.000 standardnih simbolov za uporabo v arhitekturi, elektroniki in mehaniki ter simbolov za orodja in splošnih simbolov

 • Več kot 350 predlog, med katerimi je tudi več kot 40 tehničnih predlog, narejenih po standardih ANSI, DIN in ISO

 • 10.000 zelo kakovostnih sličic in slik

 • 1.000 povsem novih profesionalnih fotografij v visoki ločljivosti

 • 1.000 pisav vrste OpenType®, med katerimi so tudi najboljše pisave, kot je Helvetica®

 • 800 okvirjev in vzorcev

 


Za nakup programa ali prenos brezplačne 30-dnevne preskusne različice, prosimo, obiščite spletno mesto http://www.coreldraw.com/rw/product/technical-communication-software/ .

 

 

Več informacij o Corel izdelkih:

   


    PDF BROŠURE (ENG):
    CorelDRAW Graph. Suite 2021
   
CorelDRAW Standard 2021
   
CorelDRAW Essentials 2021
   
CorelDRAW Tech. Suite 2020
   
PaintShop Pro 2021
   
VideoStudio Ultimate 2021
   
VideoStudio Pro 2021
   
WordPerfect Office 2020
   
CorelCAD 2021
   
Painter 2021
   
WinZip 24 Standard/Pro
 

 

Corel DRAW: CorelDRAW Graphics Suite 2021   Corel PaintShop Pro 2021   Corel VideoStudio PRO 2021   Corel WordPerfect OFFICE 2020   Corel PDF Fusion   Corel Painter 2021   CorelDRAW Technical Suite 2020   Corel CAD 2021   Pinnacle Studio 24 Ultimate   Corel WinZIP Pro 24

© 2000-2024 DigiArs. Vse pravice pridržane.